Владимир Костов Имам предвид всички нас, българските избиратели. Откога не ни

...
Владимир Костов Имам предвид всички нас, българските избиратели. Откога не ни
Коментари Харесай

Владимир Костов: Откога не ни се е случвало?

Владимир Костов

 

Имам поради всички нас, българските гласоподаватели. Откога не ни се е случвало да виждаме, че има в челото на политическия живот партия в действителност българска. Партия, която има дързостта да строи политиката си най-първо в отбрана на българския народен интерес. Което значи да гради връзките на България, с търсени или налагащи се сътрудници, като изхожда най-първо от българския интерес и капацитет, а не от техните искания. Думата ми е, несъмнено, за партията „ Възраждане “ и водачът й Костадин Костадинов.

Поела пътя си преди по-малко от десетилетие, през днешния ден тя с зряла мисъл и смело достолепие, моли към българските гласоподаватели да гласоподават с цялостно доверие и й възложат отговорността за националната орис.

С тази своя позиция „ Възраждане “ желае да бъде прекратена траялата доста време процедура българската страна и ръководството й да се градят на първо място съобразявайки се с волята и условията на следващия „ по-голям брат “ /мнозина се изредиха да се самопровъзгласяват/. И още веднъж, както в далечни времена и както изисква действителността на днешната геополитика, в основата и на разбирането и на дейностите за реализирането на националната българска политика да бъде отбраната и реализацията на българския народен интерес.

Няма логичност, няма исторически стимулирана позиция, които да разрешават да се нападна „ Възраждане “. Както и да бъде показана, всяка сходна офанзива би била израз на упоритости да се услужи на непознати ползи.

Ето това е, което, след траял доста десетилетия път, се показва като исторически късмет и опция пред всички, които сме призовани да гласуваме в изборите на 2 октомври. От гласа на всеки от нас зависи българската нация и държава да тръгнат по пътя на вярно разбирания и защитавания народен интерес като подкрепим партията „ Възраждане “ и Костадин Костадинов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР